"SKENDERBEU" - Film Artistik

by: ylimaly [120 videos »]

KOSOVA

Albanian music, film, art, video, sports, entertainment and more...

[107 videos »]

 
12,842
Film artistik kushtuar heroit kombetar Gjergj Kastriotit Skenderbeut, ketu pershkruhet komplet jeta dhe veprimtaria e jetes se tij dhe te gjitha ndryshimet e kohes qe perjetoi kombi yne...
Educational
Play Next Vid »
CIMË KOMANDANTI
8 yrs ago   1:57:29
1.34 GB   Albanian
shqip,Albanian,kosova,shqiperia,skenderbeu

Comments (0)